Начало Завършени обекти
Завършени обекти


Завършени обекти - Младост 2

Луксозна жилищна сграда с удостоверение за право на ползване „Кацнала” уникално над парк „Въртопо” на южен склон, с раздвижена архитектура, сградата е ситуирана на възлово място срещу Американския колеж в ж.к. „Младост – 2”,бл. 282,  ул."Св. Киприян". В близост до Частно средно езиково училище и Частна детска градина „ ЕСПА” и Търговски център. Близостта до бул. „Александър Малинов” осигурява бързо придвижване до центъра на гр. София.
 В сградата има 29 апартамента, 9 ателиета и 4 магазина разположени на 7 етажа в два входа ориентирани в посоки – изток, запад и юг. 2 подземни нива в които са разположени гаражи с дистанционно задвижване на главната врата.
 „Кара билд” е построена с използването на модерни технологии и висококачествени материали. Най – важната ни цел при строителството на сградата беше да се осигури солидна, качествена жилищна сграда, без компромис относно дизайна и осигуряването на комфорта на собствениците.
 Проекта е перфектно изпълнен – червена тухла, хидроизолация и топлоизолация, централно парно – отоплителната система е на италианската фирма “GIACOMINI ”, с индивидуално измерване на изразходваната топлоенергия и подвижни алуминиеви радиатори. Водопровода е изграден изцяло с PVC/PE тръби, шумоизолирани.
Трикамерна PVC дограма „ TISSEN” с оригинален стъклопакет. Подпрозоречните первази са изработени от врачански камък. Стълбището и етажните площадки са напълно завършени – подовата настилка е гранитогрес, монтирани са осветителни тела, парапет изработен от висококачествен дървен материал. Действаща домофонна и звънчева система, осигурен постоянен контрол на достъпа до сградата. Асансьорът е хидравличен, съобразен с европейските стандарти, с достъп до гаражите и складовите помещения на апартаментите. Покривът е с битумни керемиди, хидроизолация и топлоизолация.
 Сградата е с невероятна гледка към Витоша и цяла София. Съчетава всички плюсове на съвременното строителство с уникалното докосване до природата.


детайли
 
Завършени обекти - Овча Купел

Новата луксозна жилищна сграда с магазини и гаражи е разположена в кв."Овча купел" 1 на ул. "Промишлена" № 30, на изключително комуникативно място. Модерната постройка е изградена по най-модерните строителни технологии и с най-качествени материали - червена тухла с топлоизолация, безгредово средство, трикамерна PVC дограма "Tissen", централен ТЕЦ. Обектът е ориентиран в посоки - юг, запад, север. Жилищата са едностайни, двустайни и тристайни, с големина от 35 м2 до100 м2. Помещенията са проектирани изключително функционално, за да могат да бъдат обединявани при нужда. Магазини са с големина от 30 м2 до 80 м2. Всички детайли са с перфектно изпълнение. На клиентите се предлага възможност за разсрочено плащане и банков  кредит. 

Сградата е с удостоверение за право на ползване.

 


детайли
 
 
 
   

© 2024 Кара инженеринг - строително инвестиционна компания Уеб дизайн